Draag jij het hoger onderwijs een warm hart toe?

10 december t/m 10 december 2014 Cursus- en vergadercentrum Domstad Koningsbergerstraat 9, 3531 AJ Utrecht

Denk en doe dan mee op woensdag 10 december 2014 op de studiemiddag over de toekomst van het hoger onderwijs. Van 13.00 tot 17.00 uur in Cursus- en vergadercentrum Domstad Koningsbergerstraat 9, 3531 AJ Utrecht

Onder leiding van dr. Albert Postma, lector scenario planning aan Stenden Hogeschool, gaan we aan de slag met de vraag wat er binnen het hoger onderwijs gedaan moet worden om de synergie tussen HBO en WO te bevorderen. Scenarioplanning is een methode om te anticiperen op onzekerheden, die de toekomst in de hedendaagse samenleving met zich meebrengt. Gaat heel het onderwijs straks digitaal? Hebben hogescholen en universiteiten nog wel bestaansrecht of gaan private ondernemingen de lerende Nederlander precies dat bieden wat zij willen? Wat betekenen de mondiale ontwikkelingen voor het systeem van hoger onderwijs? Wat is de rol van onderwijsprofessionals in dit proces? Wat kan dit betekenen voor de rol van EHON?

Voorafgaand aan de studiemiddag is de jaarvergadering van EHON, van 11.30 tot 12.30, inclusief lunch. Laat je warme hart spreken en kies de nieuwe bestuurders van onze vereniging.

Aanmelden voor de activiteit


Privéadres