Programma van de SOP-1 daagse bekend! Opgeven kan nog tot 1 november!

Tijd programma: 10.00 – 17.00 uur

Inloop vanaf 9.45. Afsluiting en borrel om 16.00 uur.

Adres: Wageningen Campus, gebouw GAIA, Droevendaalsesteeg 3, 6708 PB Wageningen (Google Maps)

Contact: Marijke Suselbeek, office.esc@wur.nl, 0317 483 616 (ma, di, wo)

 

Het thema van deze dag:

Docentprofessionalisering d.m.v. werkplekleren. In Wageningen willen we de werkpraktijk van de docenten een centralere rol geven in onze professionaliseringsaciviteiten. We denken dan aan professionalisering door: docentcommunities/leergemeenschappen, video interactiebegeleiding, observaties en feedback, reflectiesessies, begeleiding van elkaar, integratie van onderwijsontwikkeling met professionalisering, samen werken aan betekenisvolle leertaken, Lesson Study, coaching en feedback van experts op basis van observaties, integreren van bestaande taken in een professionaliseringstraject, enzovoorts.

Meld je aan via Aanmeldingsformulier SOP eendaagse 15 november 2018. Aanmelden kan tot 1 november.

 

Het globale programma:

Ochtend:       Wereldcafé

In een cafésetting met verschillende tafels gaan we onze collectieve intelligentie bewust inschakelen, door levendige dialogen te voeren over specifieke onderwerpen met betrekking tot het thema “docentprofessionalisering d.m.v. werkplekleren”. Deze onderwerpen komen voort uit de vragen die worden gesteld via het aanmeldingsformulier.

Lunch

Middag:         Bestuur SOP

Rondleiding WUR-specials

Workshops over lifelonglearning (UT), peer-collegeobservatie (UvA) en werkplekleren op afstand (OU)

Afsluiting met borrel

 

N.B. De SOP eendaagse is een activiteit van Het Expertisenetwerk Hoger Onderwijs (EHON). Deelname voor EHON-leden is gratis. De kosten voor niet-EHON leden is €50. (Je bent al lid van het EHON voor €80, opgeven voor lidmaatschap kan via www.ehon.nl of ledenadministratie@ehon.nl)