Vacature onderwijsadviseur

Ervaren onderwijsadviseur (0,8 fte)

Radboud Services/afdeling Onderwijsondersteuning
Maximum salaris: € 4.691,- bruto/maand
Vacaturenummer: 690.11.17
Reageer uiterlijk op: 22-05-2017

Werkzaamheden

Wegens het vertrek van een collega zoeken we een ervaren onderwijsadviseur. U bent bekend met het accreditatiestelsel (NVAO) en adviseert opleidingen in mogelijke verbeteringen in het curriculum.

Werkomgeving

U wordt ondergebracht bij de afdeling Onderwijsondersteuning, een onderdeel van Strategie Onderwijs & Onderzoek (SOO). De afdeling ondersteunt bachelor- en masteropleidingen aan de Radboud Universiteit in het verbeteren en aanpassen van hun onderwijs en bij aanvragen voor (her)accreditatie. Verder verzorgt de afdeling trainingen en coaching aan docenten, onder andere in het kader van BKO. De afdeling verzorgt onderwijsevaluaties en toetsafnames voor faculteiten. Ook beheert de afdeling digitale systemen ten behoeve van het onderwijs, zoals de digitale leeromgeving, roostering en weblectures.

Wij verwachten

Wij bieden

Benieuwd naar de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden?

Overige informatie

Deze vacature heeft eerder opengestaan in februari 2017. Kandidaten die toen hebben gesolliciteerd wordt verzocht niet opnieuw te reageren.

Meer weten?

Meer over: Onderwijsondersteuning

Meer over de inhoud van de vacature:
Dr. N.P. (Noël) Vergunst, afdelingshoofd Onderwijsondersteuning
Telefoon: 024 3613042, 06 15002866
E-mail: n.vergunst@oo.ru.nl

Interesse?

Ga naar de website van de Radboud Universiteit om te solliciteren.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksronden: een korte kennismaking in de eerste ronde en een casus in de tweede ronde. De gesprekken zijn gepland op woensdag 31 mei (1e ronde) en vrijdag 9 juni (2e ronde).